Påmelding til konfirmasjon i 2025 er åpnet

Årets konfirmasjoner er vel overstått, og vi gleder oss til å ønske neste kull med ungdommer velkommen til konfirmasjon i kirken i Søndre Land! Påmeldingen er nå åpnet, og lenken finner du i denne artikkelen.

Selve konfirmasjonen er en skikkelig festdag som bare er din. Denne dagen blir du bekreftet for den du er – en helt spesiell dag for deg som blir konfirmert, alle som er glad i deg og for kirken.

I månedene før konfirmasjonen, får du oppleve mye nytt, gøy og spennende sammen med andre konfirmanter og dere får utforske viktige spørsmål i fellesskap. Kirken i Søndre Land gleder seg til å ta deg i mot!

Påmeldingen er åpen til midten av oktober 2024. Velkommen som konfirmant hos oss!

Følg lenken nedenfor for å komme til påmeldingssiden:

Datoer for konfirmasjoner i 2025 er som følger:

Hov kirke: 24. og 25. mai

Skute kirke: 26. mai

Enger kirke: 1. juni

Fluberg kirke: 1. juni

Landåsbygda kirke: 8. juni

De fleste konfirmasjonsgudstjenestene starter kl.11.00. Om endringer oppstår vil det gis beskjed om på første møte for konfirmanter og foresatte.