Biskop Ole Kristian Bonden besøker Søndre Land


28. til 30. mai kommer biskop i Hamar bispedømme, Ole Kristian Bonden, på visitas til Søndre Land. Her får du info om besøket og arrangementer disse mai-dagene.

Det er 16 år siden sist gang det var bispevisitas i Søndre Land. 

Formålet med en slik bispevisitas er å støtte, inspirere og veilede menigheter og ansatte, og gjøre kirkens nærvær synlig i lokalsamfunnet, ogBonden vil i løpet av de tre dagene visitasen varer delta i gudstjenester og ha møte med menighetsrådene, fellesrådet og kirkens stab.Han vil også møte kommunens ledelse.

I tillegg vil biskopen besøke blant annet vekstbedriften Sølve, Svingen barnehage, Sluket ungdomsklubb og Dokkadeltaet våtmarkssenter, for å få et innblikk i hva som rører seg i Søndre Land.

9. juni klokka 11 vil det også holdes en egen visitasgudstjeneste i Hov kirke, med påfølgende kirkekaffe og biskopens visitasforedrag på Søndre Land frivilligsentral.

I løpet av visitasen inviterer vi også til flere arrangementer der vi håper å se så mange som mulig av dere:

Tirsdag 28. mai kl 17.00 blir det kirkefest for barn og unge i Hov kirke, med kulturelle innslag, is og ballonger.

Onsdag 29. mai kl 19.30 inviterer Skute menighet til Eurovisiongudstjeneste i Skute kirke.

Torsdag 30. mai kl 17.30 arrangerer Fluberg menighetsråd gratiskonsert med artisten Younnes Fayli som spiller elektronisk musikk i Fluberg forsamlingshus.Konserten er åpen for alle.

I tillegg håper vi mange vil ta turen til Hov kirke og frivilligsentralen 9. juni for å delta i visitasgudstjenesten og få med seg foredraget i etterkant.

Tilbake