Eurovisiongudstjeneste i Skute kirke


Onsdag 29.mai kl.19.30

Fjorårets Eurovisiongudstjeneste ble meget godt mottatt, og mange var i ettertid lei seg for at de ikke kom. Vi har fått flere spørsmål om en «reprise», og kan nå komme med gladmeldingen om at Skute menighet i mai ønsker vel møtt til en ny Eurovisiongudstjeneste.

Alle vokalister, musikere og lydtekniker har igjen sagt ja til å kostnadsfritt stille opp for kirkens fellesskap. Det er ingen selvfølge, og noe alle menighetene i Søndre Land setter stor pris på.

Denne kvelden vil vi samles i en helt vanlig, og på samme tid uvanlig gudstjeneste. Vanlig da den inneholder både bønn, evangelium, sang, musikk og rikelig med velsignelse. Uvanlig fordi det er toner og tekster hentet fra ESC- sin 68 år lange historie som vil være bærende, både i formidling av ordet, og i bønn.

Vi kan bekrefte at mange av låtene fra forrige gudstjeneste blir med også denne kvelden, mens andre blir erstattet med nye.

Det har kommet oss for øre at vår nye biskop, Ole Kristian Bonden, er over middels interessert i MGP og ESC. Vi gleder oss til at han, i anledning bispevisitasen i Søndre Land, denne kvelden vil feire gudstjeneste sammen med oss.

La oss fylle kirken denne kvelden, og samle oss i ord og toner, i bønn for kjærlighet, frihet og fred. Alt til Guds ære, og vår glede. Og akkurat som nåden, er også gudstjenesten gratis.  Med ønske om stor trengsel inn til kirken ønsker vi hver og en vel møtt!

Tilbake