Bryllupskveld i Fluberg kirke


Torsdag 18.april kl.18

Har dere satt, eller skal sette dato for vielse i kirken? Vurderer dere, eller ønsker mer informasjon om kirkelig vielse, da er dette kvelden for dere.
Denne kvelden vil dere møte prestene våre, kantor og flere av de som er med på den store dagen. Prestene vil informere, og svare på spørsmål knyttet til vielsen i kirken. Kantor vil spille utdrag fra både bryllupsmarsjer- og salmer. I tillegg vil det også være med solist/er som vil toppe det hele med et utdrag av sanger benyttet i vielser. Og selvsagt blir det også bryllupskake til kaffen.
Kjærligheten fortjener en feiring, og menighetene i Søndre Land ønsker alle par velkommen til kirken for deres store dag. Uansett kjønn, legning, om dere er unge eller gamle, nyforelsket eller har vært sammen lenge- er dere ønsket til kirken for å gi hverandre deres løfte om et liv sammen.
Alle som ønsker, eller er nysgjerrig på hvordan det er å gi hverandre sitt ja i kirken, er velkommen til å bli med på bryllupskveld.
Våre prester, som er svært glad i vielser, vil gi kommende ektepar en hyggelig, morsom og lærerik aften som absolutt vil være med å gjøre planleggingen av den kirkelige delen enklere.
Når det kommer til planlegging og bevertning, er det fint om alle som ønsker å delta kan melde seg på. Det gjøres enkelt ved å ringe kirkekontoret.
Arrangementet er, som vielsen, gratis.

Tilbake