Velkommen til Lys våken i Hov kirke 2.-3. desember


Vi skal bli kjent med hverandre og kirka, finne ut hva det er å være lys våken, leke, spise god mat, være med å lage gudstjeneste, ha det gøy sammen, og ikke minst sove i kirka! DET har du vel ikke gjort før?!

På lys våken så feirer vi lyset. Advent handler om lyset som kom til verden ved at Jesus ble født på julaften. Første søndag i advent er starten på kirkeåret vårt, så vi feirer også kirkens nyttår denne helgen. Det gjør også barn i kirker over hele landet! Lys våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Lys våken arrangeres av Kirken i LSøndre land. Invitasjon er sendt til alle som går i 6. klasse i Søndre Land.
Det er gratis å være med på lys våken, og vi ønsker å tilrettelegge for at alle skal kunne være med. Hvis du ikke vil overnatte, kan du reise hjem for å sove.

Vi begynner klokka 18. lørdag 2. desember og er ferdige etter gudstjenesten søndag 3. desember. ca. kl. 12.00. Vi ønsker å invitere foreldre, familie og venner til gudstjenesten kl. 11.00 i Hov kirke, hvor deltakerne blant annet skal fremføre sang og dans!

Meld deg på ved å sende mail til bg628@kirken.no eller sms til 47258542

Hilsen fra Bjørn Robert trosopplærer og Øystein Wang

Les invitasjonen her/Portals/0/INVITASJON%20Lys%20vaken%202023%20rettet.doc

Tilbake