KIRKEBAMSER SØKES


Kirkebamser søkes til tjeneste i alle våre kirker

Har du en bamse, gammel eller ung, som kunne tenke seg et nytt hjem? Vivian prest søker bamser som vil flytte inn i våre kirker, hvor de vil få fast plass i lekekroken. 

Ved kirkelige handinger kan barn låne en bamse som kan sitte sammen med dem i lekekroken eller kirkebenken. Noen ganger kan det også hende at en kirkebamse kan være god å holde i om man er lei seg. Og så er det jo hyggelig å hilse på bamse når man er i kirken, for også bamser liker å ha venner :-)

Om du har, eller kjenner en ung eller pensjonert bamse som vil gjøre tjeneste i en av våre kirker, ta kontakt med Vivian. 

På bildet ser du de tre første bamsene som har flyttet inn i Fluberg kirke. Den blå og rosa har vi fått av Merete Gundersen (Stiklestad Lysstøperi). Da hun hørte om vårt ønske pakket hun ned den minste. Deretter satte hun seg ved symaskinen og sydde den rosa slik at vi skulle få to. Hennes ønske er at bamsene vil være til glede for mange barn. Den tredje på bilde kjøpte Vivian prest med seg under et besøk på Randsfjord Handel. Bamsene ble godt tatt imot av både Even ministrant og konfirmantene. Even har forøvrig også funnet frem tre bamser som han vil gi til kirken.

Fluberg har nå fått bamsene de trenger. Men i Hov, Enger, Landåsbygda og Skute trenger vi også bamser. 

 

Tilbake