Vel møtt til Glade Jul


Gudstjenste søndag 4.desember kl.11 i Landåsbygda kirke. Barn fra Søndre Land Barnegospel deltar, og det blir juleverksted i kirken etter gudstjenesten.

Vel møtt til en adventsgudstjeneste for små og store barn. Under gudstjensten vil vi synge kjente sanger, og Søndre Land Barnegospel vil både synge med- og for menigheten.

Etter gudstjenesten vil vi ommøblere litt i kirkerommet og invitere til juleverksted. Alle barna vil da få lage noe til jul. Det blir også servering av saft og pepperkaker. Mulig kommer også nissen en tur innom :-) 

Det er ingen påmelding til gudstjenesten, men det er fint om de som vet de skal være med går inn på Facebookarrangementet (Facebooksiden vår Kirken i Søndre Land) og klikker at de skal delta. Dette slik at vi vet sånn ca. hvor mange barn som kommer og får kjøpt inn nok hobbysaker, og nissen får tid til å pakke nok juleposer.

Vi gleder oss til å feire en fin gudstjeneste sammen hvor vi får høre om han som kom til oss en julenatt for over totusen år siden, og som fortsatt er med å gir oss lys, håp og kjærlighet. 

Tilbake