Gratis julekonserter med Mamas Garden


Nå kan du bestille billetter til konsertene i Skute kirke søndag 11.desember kl.16 og 19. 

BILLETTER KAN BESTILLES PÅ TELEFON 95816279 (RING ELLER SEND SMS). 

I desember er det mange fine julekonserter i kirker landet over. I en tid med økte priser på både størm, mat og bensin, er det ikke gitt at alle har mulighet til å unne seg en god konsert. Det fikk Skute Menighetsråd til å iverksette ideen om å følge Mor Teresa sine ord: "Ikke alle kan gjøre store ting alene, men alle kan gjøre små ting med stor kjærlighet." På få timer klarte menighetsrådet og få sponsorer nok til å gjennomføre en konsert. Istedet for å stoppe kontaktet de Mamas Garden og spurte om de kunne gjøre to konserter. Etter ja fra artistene satte de i gang med ny ringerunde. Selv om det fortsatt mangler noen kroner har menighetsrådet valgt å kjøre to konserter og selv dekke det som måtte stå igjen. Vi retter derfor en stor takk til både menighetsråd og sponsorer.

I løpet av kort tid vil vi både her, og på vår Facebookside, legge ut informasjon om hvor det er mulig å hente billetter. Flere av sponsorene vil dele ut billetter, i tillegg til Menightsrådet. Kirken vil også dele ut billetter til flere institusjoner og foreninger. 

Litt om Mamas Garden, som for kanskje mange på Innlandet ikke er så kjent. Trioen består av søsknene Ingvild, Håvard og Dag Arnold Gryting. De er bosatt i Drammen og Tønsberg, men har røtter både i Finnmark, Hallingdal og Aust Agder. Mamas Garden er godt etablert både lokalt og nasjonalt, og kan i forbindelse med sine to plater og flere singelutgivelser vise til en omfattende konsert- og turnévirksomhet, og svært fine tilbakemeldinger fra presse og publikum.

Trioen plasserer musikken sin i sjangeren visepop. Iørefallende melodier og vokalarrangement, men også tekster som belyser mellommenneskelige, dypere tema, står høyt i kurs hos søsknene. Søndag 11.desember vil Mamas Garden gjeste Skute kirke med en varm og stemningsfull julekonsert (x 2). Konserten vil i hovedsak være sentrert rundt sangene fra Mamas Gardens juleplate «Desember», som for øvrig fikk strålende kritikker da den kom ut.

Julekonsertene til Mamas Garden har blitt svært godt mottatt, av publikum så vel som konsertanmeldere. En julekonsert med Mamas Garden ligger for meg veldig nært den ultimate opplevelsen i årets mørkeste måned. Mamas Garden ga en av de enkleste, men kanskje den fineste julekonserten i Drammen i år. Følelsen, stemningen og varmen i deres opptreden, i tillegg til at de synger overordentlig vakkert sammen på sanger som «Kling no klokka» og «I natt», gikk rett hjem hos undertegnede. Gå og se dem! (Anmeldelse fra Drammens Tidende).

Noen små funfacts kan også tas med. Trioen har deltatt i Melodi Gram Prix. Håvard har en gang takket nei til å kore for Sir Paul Mc Cartney (datoen kolliderte med en konsert han skulle holde i Ila fengsel, og da var valget enkelt, det ble Ila). Trioen har sammen koret på en av Carola sine juleplater (som for øvrig solgte i over 500000 eksemplarer). 

Når det kommer til plateutgivelser, så har trioen gitt ut en vakker jule-cd. Vi har bedt dem ta med noen til konserten slik at de som ønsker kan få kjøpt et eksemplar til jul. 

Vel møtt til en julekonsert med tre unike artister som evner å spre julens budskap med en hjertevarme ord vanskelig kan beskrive. 

Tilbake