Lys Våken i Hov og Fluberg kirke


Har du lyst til å være med på Lys Våken? Første søndag i advent er kirkas nyttårsaften. Dette skal vi feire sammen med 11-åringer i kirker over hele landet lørdag 26.november - søndag 27.november.

 

 

 

Denne helgen skal vi bli kjent med hverandre, leke, lage gudstjeneste, utforske kirken, spise god mat og .... overnatte i kirken! Søndag spiser vi frokost sammen, før vi øver til gudstjenesten. Vi avslutter med adventsgudtjeneste søndag kl.11. Til denne er foresatte og famile spesielt invitert til å se hva vi har øvd på. Arrangementer er gratis for alle deltakere! Vi serverer pølse i lompe til middag, så blir det kveldskos senere og frokost på søndag. 

Vi vil understreke at det ikke er meningen "å døgne". Vi har nattevakter som passer på så alle skal få en god natts søvn. Om denne blir noe kortere enn til vanlig, så er det også litt av gleden og spenningen med å få overnatte i kirken. 

Alle 11-åringer er velkommen, men da vi ikke har lov å sende invitasjon til andre enn de som er medlemmer i kirken så ber vi om at de som ikke er medlem, men vil være med, tar kontakt med kirkekontoret for påmelding. De barna som hører/sogner til Enger og Hov blir med i Hov, og de som hører/sogner til Fluberg, Landåsbygda og Skute blir i Fluberg.

Vi gleder oss til å møte både kjente og ukjente 11-åringer. 

 

 

 

 

Tilbake