TÅRNAGENTER SØKES

Vel møtt til Tårnagenthelt i Fluberg kirke lørdag 17.- og søndag 18.september

Tårnagenthelg i Fluberg kirke

Lørdag og søndag 17. og 18.september inviteres barn fra 7-9 år til å være agenter og løse oppdrag og mysterier

Menighetene i Søndre Land inviterer alle barn fra 7-9 til å være Tårnagenter i kirken. I løpet av helgen skal oppdrag og mysterier løses og kirken, tårnet og klokkene utforskes. Barna bor hjemme, men vil være sammen lørdag og søndag.

I kirken er det mange hemmelige steder, og de skal vi sammen utforske.

I Bibelen, mysterienes bok, finner agentene både agenttips og fortellinger som hjelper dem til å løse oppdragene.

Vil du være Englevakt? En Englevakt er en voksen som er med og passer på barna noen timer i løpet av helgen; en som kan være med gruppene på oppdrag eller stå på post og hjelpe til med maten.

Påmelding for agenter og Englevakter skjer via Kirkekontoret.

Man må ikke være medlem i kirken for å være Tårnagent, men ha tillatelse fra foreldre/-foresatte til å være med (det gjelder også de som er medlem J)

Vi gleder oss til en spennende helg i Fluberg kirke.

Hilsen ,- i all hemmelighet fra alle oss i menighetene i Søndre Land