Gudstjeneste søndag 16.januar i Fluberg kirke

Vel møtt til gudstjeneste i Fluberg kirke

Vel møtt til gudstjeneste

Kantor Svetlana spiller og sammen skal vi synge salmene Jesus fra Nasaret, Med Jesus vil eg fara og Kristus er verdens lys. Kantor vil også spille instrumental etter preken. Det vil ikke mangle på vakre toner.

Vi skal lytte til evangeliet etter Lukas som forteller om da Jesus, 12 år gammel, var alene i Jerusalem etter å ha feiret påskehøytiden sammen med familie og venner. Hva betydde den hendelsen for Josef, Maria, de religiøse lederne og folket den gang det skjedde, og hva betyr det for oss som lever i dag? Det kan du få høre mer om på søndag når Vivian prest deler sine tanker rundt denne hendelsen.

Det er nå mulig å være 200 samlet dersom regelen for en meters avstand blir fulgt. Alle som kommer blir registrert og blir gitt nummerert plass i kirken. Vi ber om at alle benytter munnbind der en meters avstand ikke kan overholdes. Vi har ingen kontroll på smitten, men vi kan betrygge med at menighetene i Søndre Land tar smittevern på alvor og følger alle påbud og regler slik at det skal være så trygt som mulig å være sammen.

Vi ønsker alle vel møtt til gudstjeneste på søndag.