Julekonsert med Mamas Garden er AVLYST/UTSATT


Julekonsert med Mamas Garden i Skute kirke søndag 19.desember kl.19.00 er avlyst/utsatt

 

Vi må dessverre meddele at vi må avlyse årets julekonsert med Mamas Garden. Men, de kommer tilbake julen 2022. Smittesituasjonen og de restriksjoner som vi nå er pålagt gjør det ikke mulig å gjennomføre konserten på satt dato. 

Last gjerne ned deres vakre julemusikk og lytt til låtene, la de være med å spre lys og håp i en krevende tid. Og la oss alle nå stå sammen i dugnaden og gjøre det vi kan for at vi neste jul kan være sammen i fellesskap og feire med glede. 

Mamas Garden består av søsknene Ingvild, Håvard og Dag Arnold Gryting. De er bosatt i Drammen og Tønsberg, men har røtter både i Finnmark, Hallingdal og Aust Agder. 

Mamas Garden er godt etablert både lokalt og nasjonalt, og kan i forbindelse med sine to plater og flre singelutgivelser vise til en omfattende konsert- og turnévirksomhet, og svært fine tilbakemeldinger fra presse og publikum. 

Trion plasserer seg i sjangeren visepop. Iørefallende melodier og vokalarrangement, men også tekster som belyser mellommenneskelige, dypere tema, står høyt i kurs hos søsknene.

Julekonserten vil i hovedsak være sentrert rundt sangene fra Mamas Garden sin juleplate "Desember", som for øvrig fikk strålende kritikker da den kom ut. Julekonsertene til Mamas Garden har også blitt svært godt mottatt, av publikum så vel som konsertanmeldere. Drammens Tidende har blant annet sagt følgende: "En julekonsert med Mamas Garden ligger for meg veldig nært den ultimate opplevelsen i årets mørkeste måned." "Julekonserten som varmet mest." "Mamas Garden ga en av de enkleste, men kanskje den fineste julekonserten i Drammen i år. Følelsen, stemningen og varmen i deres opptreden, i tillegg til at de synger overordentlig vakkert på sanger som Kling no klokke og I natt, girr rett hjem hos undertegnede. Gå og se dem!"

Mamas Garden gleder seg stort til å gjeste Skute kirke, og vi gleder oss til å høre dem synge vakre julesanger. Billetter fåd kjøpt hos ticketmaster.no og koster kr. 250.- pr. stk. 

Selv om det å bruke nett og VIPPS er enkelt for de fleste, er det noen som synes det er vanskelig. Om du synes alt dette moderne er vanskelig kan du ta kontakt med Lars Holst på telefon 91704114 og bestille/reservere billetter.

På Youtube ligger det flere fine klipp som er verdt å lytte til for de som ikke kjenner denne flotte og dyktige trioen. Deres formidling av Nordnorsk julesalme er nydelig på Youtube, men live i Skute kirke vil den være helt fantastisk. 

Vel møtt til en konsert du sent (om aldri) vil glemme.

Tilbake