Dåpssamlinger høsten 2021

KIRKEN I SØNDRE LAND INVITERER TIL DÅPSSAMLINGER HØSTEN 2021

Før dåpssøndagen inviteres foreldre/foresatte, med sitt barn, til dåpssamling med våre prester Vivian og Øystein. På samlingen vil dere også møte andre dåpsforeldre/foresatte med sine barn.

På samlingen vil prestene orientere om dåpen, foreldre og fadderes rolle, trosopplæringstilbudet i Søndre Land og praktisk informasjon for dagen. De vil selvsagt også svare på de spørsmål foreldre/foresatte har.

Høsten 2021 er det satt opp fire dåpssamlinger i Hov kirke. Onsdag 29/9, 27/10, 24/11 og 15/12. Alle samlingene starter klokken 17.00 og varer ca. en time. Alle foreldre/foresatte som skal døpe sine barn, uavhengig av hvilken kirke som er valgt, møter på en dåpssamling i Hov før dåpen. Samlingene varer ca. en time.

Samlingene er også åpne for alle som ønsker mer informasjon før de tar valget om dåp.

Vi oppfordrer begge foreldre/foresatte til å delta på samlingen. Velg den samlingen, før dåpsdagen, som passer best. De som melder sine barn til dåp vil bli kontaktet av Øystein eller Vivian som vil gi mer informasjon om samlingen. Alle som ønsker å melde seg på eller vil ha mer informasjon, er velkommen til å ta kontakt med kirkekontoret på tlf. 61126670 eller e-post post.sondre-land@kirken.no